Sankt Michael im Lungau is de poort naar een unieke bergwereld – Grosseck/Speiereck, Katschberg/Aineck, Fanningberg & Obertauern. Een alpenwereld vol met outdooractiviteiten en avontuur in zowel de zomer als winter.

We zijn zowel in de zomer als in de winter geopend. Ons Gasthof is stijlvol en modern ingericht met authentieke elementen. Het middelpunt is de gezamenlijke ruimte waar een gemoedelijke en aangename sfeer heerst. In de ochtend staat daar een uitgebreid ontbijtbuffet op je te wachten en in de avond (winter) wordt er 5 maal per week een 3-gangenmenu geserveerd. Verder is het een heerlijke plek om ontspannen met je partner of vrienden bij te kletsen of een spelletje te spelen onder het genot van een drankje.

In de zomer is het genieten in de sfeervolle tuin in de hangmat, bij een kampvuurtje of op ons zonnige terras. Daarbij mag een lekkere maaltijd van onze zomerkaart natuurlijk niet ontbreken!

Verheug je op onze ongecompliceerde, warme gastvrijheid en persoonlijke service in de prachtige natuur van de Alpen!

ADULTS ONLY ‘light’

We hanteren bij Gasthof Auwirt een Adults only ‘light’ beleid. Dat betekend dat kinderen vanaf 12 jaar welkom zijn bij ons.