Winter in de Lungau

De Lungau staat bekend bekend om zijn vele uren zonneschijn en de hoogte (1030 – 2400m) zorgt voor een geweldig winterlandschap waar u u totaal in kunt onderdompelen. Eindeloos skien over de goed geprepareerde pistes, de ski´s horen knisperen over de verse sneeuw, halverwege de piste wat drinken bij een authentiek berghut met uw gezicht in de zon.De sneeuwzekerheid zorgt ervoor dat u gegarandeerd kan skieen van kerst tot pasen.

 

Naast het skschneeschuhwanderungien biedt het betoverende landschap volop mogelijkheden voor andere onvergetelijke ervaringen. Bind eens sneeuwschoenen onder en verken de ongerepte sneeuwvelden waar u alleen bent met de dierensporen in een totale stilte. De vele kilometers goed gespoorde langlaufloipes nodigen u uit om ´moeiteloos` zoevend de achteraf plekjes van de lungau te ontdekken.

 

 

rodeln

 

Denkt u dat rodelen alleen voor kinderen is? Probeer dan eens het nachtrodelen op de Katschberg uit, achteraf kunt u bij ´Stamperl` bijkomen met een versterkend drankje.

 

 

downloadVoor paardenvrienden is de Lungau is heel bijzonders. De vele natuurparken liggen voor u open. Laat u op de rug van een paard je meevoeren over de besneeuwde paden, af en toe bukken voor overhangende takken en genieten van het stappen en snuiven van uw viervoeter. De vergezichten, de besneeuwde bergtoppen, de wereld staat stil. Halverwegen opwarmen in een berghut en het met liefde gemaakte hutteneten je laten smaken. De niet-rijders kunnen zich ook laten rijden en is een paardenkoetstocht een geweldige ervaring.