Rodelen

 

 Een dag rodelen is niet alleen voor de kinderen een avontuur. Dit kan ook ’s avonds ondernomen worden om de diverse verlichte rodelbanen in de omgeving.

 

 

 

rodelbaanpeter1

Rodelen op de Katschberg, (lengte 1,8 km)

Begin van de rodelbaan is 80 meter boven Pizzeria Stamperl. Je kan te voet de rodelbaan oplopen (ongeveer 40 min) en bij de Gamskogelhütte een rodelslee huren (2 á 3 euro) die je vervolgens onderaan kan laten staan. Je kan ook met een pistescooter opgehaald worden onderaan de piste in Sankt Margarethe en dan naar boven gereden worden.

 

nachtrodeln

 

Avondrodelen is ook een belevenis voor de hele familie. Op dinsdag, donderdag en zaterdag tot 22.00 verlicht, en in de vakantie dagelijks.
Gamskogelhütte 04743 291 of 0664 3376678

 

 

 

Rodelen vanrodelbaanlessachuit St Michael bij de Petersbründllift (lengte 1,5 km)
Begin van de rogelbaan is bovenaan de Petersbrundlpiste, te bereiken met de skibus of heel makkelijk met de auto. Het

eindpunt van de rodelbaan is ook makkelijk te voet te bereiken voor kinderen vanuit het gasthof. Ze kunnen daar ook heel leuk sleeen. (op de piste is sleeen verboden)

 

Rodelen vanrodelbaanlessach2uit de Wildbachhütte in Lessach (lengte 2,5 km)
Begin van de rodelbaan is bij de Wildbachhütte. De Wildbachhütte is te voet te bereiken vanaf de parkeerplaats van de

kinderavonturenwandeling, ongeveer 1,5 uur omhoog lopen. Bij de hut kan je heerlijk zitten en genieten van het uitzicht. De kinderen kunnen daar leuk spelen. Je kunt dan gratis een sleetje meenemen, naar beneden sleeen en de slee beneden laten staan.
Wildbachhütte 0043 (0)664 4107513.