Familieweek

 

 

 

 

Familie-zomerweek Vakantie voor het hele gezin!

Vakantie vieren: Tijd voor jezelf hebben en weten dat je kinderen het goed hebben…..

Kinderprogramma

Vijf ochtenden van 9.00 – 12.30 uur een kinderprogramma olv enthousiaste en ervaren begeleiders zodat de ouders ook even kunnen bijtanken. Het is een afwisselend kinderprogramma voor kinderen van 4 – 12 jaar die sportief zijn ingesteld. De ene dag zijn de kinderen de hele ochtend in de bergen om van alles te ontdekken. De andere dag bezoeken ze een burcht en wanen ze zich weer in de middeleeuwen.  Een ochtend in de speeltuin hoog op de berg. Wat te denken van klimmen in een klimpark. 

Ouder(s)

‘s Ochtends in alle rust ontbijten, misschien eens uitslapen en dan zelf iets kunnen ondernemen. De kinderen vermaken zich goed en zijn tot 12.30 uur op stap, dus….. met een boekje op het terras? Of heb je toch behoefte aan wat aktievers. Er zijn verschillende wandelingen vanuit het Gasthof te maken of huur eens een (E-)bike om wat van de omgeving te zien. Het ontstressen kan beginnen.

Praktisch

De familie-zomerweek is van zaterdag tot zaterdag. Op zaterdag de aankomstdag leren we elkaar en de andere gezinnen kennen. Iedere ochtend (behalve op woensdag) is er een kinderprogramma en ’s middags tijd om als gezin wat te ondernemen (of je spreekt met elkaar iets af). ’s Avonds staat er dan een heerlijk 3-gangen-menu voor je klaar wat je bij het ontbijt zelf hebt kunnen kiezen. Voor je het weet is het weer zaterdag en tijd om weer afscheid te nemen van alle nieuw verworvene vrienden en vol herinneringen weer op weg naar huis.

Prijzen

Week half pension per volwassene € 406,00 excl. € 10,85 toeristenbelasting.
Kinderen half pension (bij verblijf op de familiekamer, combikamer of de dubbele kamer):

0 – 2 jaar : € 101,50

3 – 5 jaar : € 142,10

6 – 11 jaar : € 203,00

12 -16 jaar: € 304,50

Kosten kinderprogramma per kind: € 210,00 (inclusief begeleiding, vervoer, entree en drankjes tijdens de ochtenden).

Wanneer er 3 kinderen of meer uit 1 gezin meedoen aan het kinderprogramma, dan krijgt 3e kind, 4e, etc. 25% korting op het kinderprogramma.

 

Periode

week 1: zaterdag 18 juli tot zaterdag 25 juli 2020

week 2: zaterdag 25 juli tot zaterdag 1 augustus 2020

week 3: zaterdag 8 augustus tot zaterdag 15 augustus 2020