Familie-fiets-wandel-week


Familie-fiets-wandelweek in de zomer

21 juli 2018 – 28 juli 2018

4 augustus 2018– 11 augustus 2018

Een ideale familie-wandel-fietsvakantie in het onontdekte rustige Salzburgerland. Op de fiets of te voet kunt u de streek de Lungau beter leren kennen met korte en kindvriendelijke tochten. U fiets door een imposant hooggebergte, maar omdat u voornamelijk langs de rivieren fietst zijn de klimmetjes te overzien.Onderweg kunt u neerploffen op gezellige terrasjes of picknicken langs de rivier. De wandelingen voeren over speciale kinder-thema-wegen waardoor de kinderen spelenderwijs langs allemaal stations geleid worden. Aan het eind is meestal wel een mooie berghut met speeltuin en dieren die je kan aaien. Tevens biedt de regio voldoende mogelijkheden om even heel wat anders te gaan doen. Hebben de kinderen altijd al gedroomd om eens op een ezelrug te zitten, een picknick bij een kampvuur en de pijl uit de boog te laten snorren? Of bezoek het grootste openlucht kletterpark van Oostenrijk. En wat te denken van niet fietsen langs de rivier maar eraf te raften? Met de gratis Lungaukaart kunt u diverse aktiviteiten gratis of met korting bezoeken. Ook de Mozartstad Salzburg is goed te bereiken vanuit het gasthof.

Naar aanleiding van individuele wensen, krijgt elk gezin advies op maat om elke dag weer een inspirerende tocht te ondernemen. Alle aktiviteiten worden als gezin ondernomen. Wanneer dat gewenst is, kunt u natuurlijk ook gezamenlijk op pad gaan. Alle informatie en benodigde kaartmateriaal is voor handen.

Het gasthof heeft een familiaal karakter, gastvrij, rustig en dus ideaal voor een vakantie met de kinderen. Hier is het goed toeven na een dag op stap. Er zijn dan altijd vriendjes voor handen waarmee je je avonturen kunt uitwisselen en nog eventjes de eilandjes te bezoeken om dammetjes te bouwen of een ‘koude’ duik te nemen.

Kortom, alle formules zijn hier voor handen voor een geslaagde gezinsvakantie.

 Wanneer:      

Week 1          21 juli 2018 – 28 juli 2018

Week 2          4 augustus 2018– 11 augustus 2018

Wie:                Families met kinderen die van fietsen, wandelen en avontuur houden

Prijs:              € 346,50 per persoon in een 2-persoonskamer op basis van half pension, excl € 10,85 toeristenbelasting.

Kinderen krijgen kinderkorting bij verblijf op kamer van de ouders.