Wie zijn wij

 

Wij zijn Thea Hendriks en Annelies Huber en zijn in augustus 2006 met onze kinderen Rosie (toen 7 jaar) en Donna (toen 3 jaar) verhuisd zijn naar de Lungau.

We wilden al heel lang samen een klein hotelletje runnen en hebben dit toen in Sankt Michael gevonden. We waren direkt verliefd op het gebied, de prachtige natuur en de rust die hier nog te vinden is. We trekken er ook regelmatig op uit en genieten volop van de bergen. De kinderen kunnen in ons eigen dorp naar school en genieten volop van de mogelijkheden die het gebied hun geeft. In de winter natuurlijk volop skien en ’s zomers veel wandelen, fietsen en paardrijden.
In Nederland was Annelies al kok en gespecialiseerd in mediterrane gerechten. Het is geweldig om de gasten in haar eigen gasthof te kunnen verwennen met smaakvolle gerechten. Hier in de Lungau zijn nog volop produkten met een ouderwetse kwaliteit te vinden en dat proef je. Een feest om daar mee te kunnen koken. Daarnaast deed ze cateringen en gaf ze kooklessen. Blijkbaar vindt ze het leuk om kennis over te dragen want ook hier heeft ze weer een kookweek ontwikkeld om mensen ’s ochtends kennis te laten maken met de geweldige produkten van het gebied en daar dan natuurlijk ’s middags mee te gaan koken.
Thea was oorspronkelijk ergotherapeute maar heeft zich omgeschoold tot computerprogrammeur en systeemanalist. Dit is natuurlijk uitzonderlijk praktisch nu internet zo belangrijk is geworden in het hotelwezen. Zij heeft de website ontwikkeld en zorgt dat we goed te vinden zijn. Zij draagt zorg voor alle boekingen en is daar om alle vragen goed te beantwoorden. Daarnaast is het heerlijk om de gasten te ontvangen en te zorgen dat het hun aan niets ontbreekt. Die veelzijdigheid maakt het werk zo leuk.