Het Gasthof

 

 

 

In het Gasthof kan je beneden gezellig zitten. Voor kleinere kinderen en baby’s is er een kinderstoel of een tafelstoeltje, ook is er voldoende speelgoed voor handen zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Daarnaast hebben wij een kast met spelletjes voor de gasten. Ook is er een gratis voetbalspel en is er overal in het huis gratis Wifi.

Voor de ski- en wandelschoenen hebben we een warme ruimte met schoenwarmers. De ski’s en snowboards kunnen in de zijhal geplaatst worden. Fietsen en motoren kunnen in een afsluitbare garage gestald worden.

Zomers kan je heerlijk ontspannen op het zonnige terras.

Restaurant

Ontspannen, genieten en totaal even weg zijn. Een goed bereidde maaltijd die u in een fijne atmosfeer kunt nuttigen, zal zeker bijdragen tot het totale vakantiegevoel.

Onze kok is professioneel geschoold (ook in de dieetkeuken) en komt van oorsprong uit de mediterrane keuken. Hier in Oostenrijk liggen echter de prachtigste ingredienten klaar om de mooiste gerechten uit de oostenrijkse keuken te bereiden. Maar de gerechten krijgen wel een eigen holland-mediterraans tikje mee en zullen wellicht iets anders smaken. Een avontuur in het lungaurische berglandschap.

De dag wordt begonnen met een uitgebreid ontbijtbuffet met warme broodjes en een groot assortiment beleg, koffie, thee en jus d’orange. Voor de liefhebber is er de bekende Oostenrijkse yoghurt met 3 soorten muesli.

Het diner bestaat uit 2 3-gangen-menu’s waaruit je kan kiezen. Voor vegetariërs is er elke dag een ander menu met veel afwisseling. Natuurlijk kunt u bij ons ook van de kaart eten. Naast vegetarisch eten is het ook mogelijk om veganistisch te eten. Dit graag van te voren aangeven.

Wanneer u een dieet heeft, is dit geen enkel probleem. Wel graag van te voren aangeven, dan kan de kok daar rekening mee houden. De kok is speciaal getraind in de glutenvrije keuken, dit is geen enkel probleem.

 

 

IMG_4515IMG_4514IMG_4497

Menukaart

Wiener Schnitzel met patat of peterselie-aardappels € 11,50

Kipfilet met patat of peterselie-aardappels € 10,50

Gebakken Camembert met patat of peterselie-aardappels € 10,50

Zalmfilet met patat of peterselie-aardappels € 12,50

Spaghetti Bolognese/ Spaghetti Carbonara € 8,50

Verschillende Pizzas vanaf € 7,50

Griekse salade met brood en boter € 7,50

Vegetarische of veganistische dagschotel Dagprijs

Extra te bestellen: Groene salade, gemengde salade, groente vanaf € 2,50

Kleine kaart

Verschillende soepen vanaf € 2,50

Ham-kaas-tosti € 3,40

Kleine salade € 3,50

Linzensalade met feta € 6,50

Kaiserschmarrn met compote € 7,90

Huisbaquette € 4,80

Braadworst met patat € 6,50

Appelstrudel, taart (niet altijd bestelbaar) € 2,50

 

 

 IMG_4116IMG_4090